XO-NL

Call of Duty: Modern Warfare - Trailer

30 mei 2019 - 665 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Bereid je voor om tijdelijk van de aardbodem te verdwijnen, want Modern Warfare is terug! De meest geprezen Call of Duty serie komt uit op 25 oktober met een geheel nieuwe ervaring. Deze nieuwe titel, uitgebracht door Activision en ontwikkeld door Infinity Ward, neemt spelers mee in hedendaagse conflicten, waar ze in een fractie van een seconde besluiten moeten nemen die het lot van de wereldwijde machtsverhoudingen bepalen. De nieuwe Modern Warfare neemt je mee in een verhaal waarvan je hart sneller gaat kloppen, met een spannende singleplayer, een multiplayer vol actie én nieuwe coöperatieve gameplay.

“Modern Warfare is op alle manieren opnieuw uitgevonden,” zegt Dave Stohl, co-Studio Hoofd, Infinity Ward. “We creëren een emotioneel beladen ervaring, geïnspireerd door de hedendaagse krantenkoppen, waar regels zich in grijs gebied bevinden en gevechtslinies vervaagd zijn. Spelers voegen zich bij een gevarieerde selectie van internationale speciale troepen en vrijheidsstrijders, in aangrijpende en hartverscheurende missies door Europese steden en uitgestrekte gebieden in het Midden-Oosten. Het is intens, het is spannend en we kunnen niet wachten tot onze spelers er vanaf oktober mee aan de slag kunnen.” 

“Iedere keuze in de vormgeving is gemaakt met de spelers in gedachten,” zegt Patrick Kelly, Creative Director en co-Studio Hoofd, Infinity Ward. “Met het uitbrengen van Modern Warfare willen we de community samenbrengen. Allereerst zijn we van plan om voor Modern Warfare cross-play mogelijk te maken tussen PC en console. Ook verwijderen we de traditionele seizoenspas, zodat we meer gratis maps, content en leuke community-events kunnen bieden voor iedereen. En dit is slechts het begin – er komt nog veel meer aan.”

 

Redacteur:

Maurice

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!