XO-NL
The Outer Worlds

The Outer Worlds lanceert op 25 oktober

10 juni 2019 - 112 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Gister de E3 persconferentie van Microsoft - Xbox gezien?! 

Tijdens de Xbox persconferentie hebben Private Division en Obsidian Entertainment de release datum voor The Outer Worlds aangekonigd. De game is nu ook beschikbaar om te pre-orderen en komt op 25 oktober uit! 

De gerenommeerde RPG-ontwikkelaar Obsidian Entertainment presenteert The Outer Worlds, een duister en grappig door de speler aangestuurd verhaal dat zich afspeelt in een kolonie aan de verre rand van het heelal. Als de koude, stevige greep van de bedrijfsbureaucratie uit elkaar begint te vallen door toedoen van een onbekende - jij namelijk - bepaalt het personage dat je besluit te worden hoe het verhaal zich ontvouwt. Jouw keuzes bepalen niet alleen de manier waarop het verhaal zich ontwikkeld, maar ook de voortgang van je personage, de verhalen van je metgezellen en de scenario's voor het einde van het spel.

"Toen ik merkte dat ik contractueel verplicht was om met Leonard samen te werken, hebben we besloten om het spel te maken dat we altijd al wilden doen," aldus Tim Cain, Co-Game Director van Obsidian. "Een spel waarbij de speler beslist en je elke situatie op jouw eigen manier kunt benaderen. Omdat het jouw verhaal is. En omdat wij niet hebben kunnen uitvogelen hoe we je contractueel kunnen verplichten het te spelen zoals wij willen dat je het speelt. Nog niet."

The Outer Worlds

The Outer Worlds biedt je diverse opties om het spel te spelen. Dankzij een arsenaal aan sciencefictionwapens voor schermutselingen en voor de lange afstand kun je problemen ook oplossen met heerlijk ouderwetse verbale diplomatie of zelfs het leiderschap delegeren aan je metgezellen.

\"Alle gekheid op een stokje," zegt Leonard Boyarsky, Co-Game Director bij Obsidian, "Tim is echt vereerd om opnieuw samen met mij aan een spel te werken dat niet alleen draait om een door de speler aangestuurd verhaal, maar ook om het creëren van een nieuw universum dat voor spelers leuk is om te verkennen, boordevol diepgang, humor en door bedrijven goedgekeurde actie."

"Obsidian heeft een geweldige geschiedenis als het gaat om het creëren van buitengewone singleplayer RPG's", zegt Allen Murray, Vice President of Production. “The Outer Worlds is onmiskenbaar een spel van Obsidian en biedt een rijke ervaring met zwarte humor, intrigerende personages en heel veel invloed van de speler.”

Redacteur:

Jolina

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!