XO-NL
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

Ubisoft E3 2019 Showcase

11 juni 2019 - 44 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Heb je wat tijd over om de 1 uur en 15 minuten durende persconferentie terug te kijken? Klik dan snel hieronder om de games en praatjes van devs te zien. Mocht dit nou te lang duren kan je ook gewoon de recap van alle relevante Xbox games lezen.

Speel als iedereen in Watch Dogs Legion.

Watch Dogs Legion verschijnt op 6 maart 2020 voor Xbox One en Windows PC. In de nabije toekomst staat Londen voor haar ondergang: de mensen worden onderdrukt door een alziende bewakingsstaat waar corrupte, particuliere militaire bedrijven het voor het zeggen hebben en een krachtig misdaadsyndicaat het heeft voorzien op de meest kwetsbaren uit de samenleving. In Watch Dogs Legion is het de missie van de speler om weerstand te bieden aan de opkomst van een autoritair regime.
 
Dankzij een nog nooit eerder vertoonde gameplay-innovatie, Play as Anyone, hebben spelers de volledige vrijheid om als iedereen te spelen. Elke Londenaar is volledig gesimuleerd, met een aanhoudend leven en een eigen achtergrondverhaal. Spelers kunnen tevens iedereen uit de hele populatie voor hun team rekruteren. Van een MI5-agent tot een stoere vuistvechter, van een briljante hacker tot een illegale straatracer of van een toekomstig voetbalster tot een kwetsbare grootmoeder; iedereen kan zich bij het verzet voegen en de held van het verhaal worden.

Kijk hieronder de reveal trailer van Watch Dogs Legion.
 

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

In Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint nemen de Ghosts het op tegen de Wolves, een levensgevaarlijke groep ex-militairen die de macht over het eiland Auroa hebben genomen. De afvallige Ghost eenheid wordt geleid door Lt. Colonel Cole D. Walker, gespeeld door Jon Bernthal. Walkers mannen hebben de Skell-drones omgebouwd tot moordmachines en schromen niet om deze te gebruiken. Opgejaagd en zonder support komen Nomad en de Ghosts terecht in een intens militair gevecht.Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint verschijnt vanaf 4 oktober op Xbox One en Windows PC.

Kijk hieronder de trailer met Jon Bernthal van Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint.

 

Red de Griekse goden in Gods & Monsters

Gods & Monsters is een geheel nieuwe actie-avontuur game ontwikkeld door Ubisoft Quebec, het team achter Assassin's Creed Odyssey. Gods & Monsters is vanaf 25 februari 2020 verkrijgbaar voor Xbox One en Windows PC. Gods & Monsters speelt zich af in een avontuurlijke en fantasierijke open wereld en heeft een prachtige artistieke schilderstijl. In deze wereld moet de speler goddelijke krachten gebruiken om beruchte mythologische beesten te verslaan en de Griekse goden te redden.
 
De speler speelt als Fenyx, een vergeten held die vastberaden is om de macht van de goden te herstellen, de macht die hen is afgenomen door Typhon, het dodelijkste wezen uit de Griekse mythologie. Gezegend met speciale krachten van de goden van Olympus komt de speler tegenover allerlei gevaarlijke mythologische wezens te staan zoals Gorgons, Harpies en de machtige Cyclopes.

Kijk hier de reveal trailer van Gods en Monsters.
 Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine verschijnt begin 2020

Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine verschijnt begin 2020 voor Xbox One en Windows PC. Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine speelt zich af in de nabije toekomst van het Rainbow Six-universum. De Rainbow Operators moeten het opnemen tegen een dodelijk, nieuw ras van gemuteerde buitenaardse parasieten die mensen en hun omgeving infecteren.
 
Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine is een drie-spelers-coöp PVE-game waarin de coöpervaring centraal staat. Spelers wagen zich aan spannende, chaotische en volledig onvoorspelbare missies samen met hun squad, waarbij ze alles op het spel zetten.
 
"We gingen op zoek naar een radicaal herontworpen coöpervaring gebaseerd op één van de beste shooters van deze generatie. Wat Siege betekent voor het PVP-shooter genre, willen we dat Quarantine wordt voor het coöp genre." Aldus Bio Jade Adam-Granger, Lead Game Designer.

Check hier de teaser.
 Assassin's Creed Odyssey Story Creator Mode en Discovery Tour

Tijdens E3 is de nieuwe Story Creator Mode onthuld voor Assassin’s Creed Odyssey. De nieuwe gamemodus wordt gratis beschikbaar voor alle spelers van Assassin’s Creed Odyssey en start vandaag met een open bèta. In de Story Creator Mode bouwen spelers hun eigen verhalen en spelen zij quests die door andere spelers gemaakt zijn. Quests die gemaakt zijn in deze modus zijn cross-platform beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

Tevens is tijdens E3 onthuld dat Discovery Tour: Ancient Greece begin van de herfst 2019 zal verschijnen. Discovery Tour: Ancient Greece is een educatieve modus waarmee spelers de wereld van Assassin’s Creed Odyssey vrij van conflicten en gameplay-beperkingen ontdekken. Er zijn 29 regio’s beschikbaar met meer dan 300 stations met rondleidingen langs vijf verschillende thema’s, waaronder filosofie, architectuur, het dagelijks leven, oorlog en mythen.

Kijk hier de trailer van de Story Creator Mode.Just Dance 2020 vanaf 5 november 2019 verkrijgbaar.

Wat zouden we zijn zonder een aankondiging van een nieuwe Just Dance op E3? Just Dance 2020 is vanaf 5 november 2019 verkrijgbaar voor Xbox One. Het is elke dag feest met meer dan 40 nieuwe toptracks in Just Dance 2020, zoals ‘God is a Woman’ van Ariana Grande, ‘Skibidi’ van Little Big en meer dan 500 tracks met Just Dance Unlimited. Met meer dan 120 miljoen spelers en meer dan 67 miljoen verkochte exemplaren over de hele wereld, is  Just Dance de bestverkochte muziekgamereeks aller tijden.

Check alvast welke songs je kan verwachten.Tom Clancy’s The Division 2 introduceert 3 nieuwe episodes.

t eerste jaar van gratis post-launch content van Tom Clancy The Division 2 bevat 3 episodes vol met verhaalgestuurde missies die spelers uiteindelijk zullen leiden naar waar het allemaal begon. Elke episode bevat nieuwe gebieden, modi, beloningen, specialisaties, exotische uitrusting en wapens. Episode 1 D.C. Outskirts: Expeditions lanceert in juli 2019, Episode 2 Pentagon: The Last Castle in het najaar van 2019 en Episode 3 verschijnt begin 2020.

Bekijk hier wat je kan verwachten van de Year 1 content.Shadows of the Hitokiri Event is nu beschikbaar in For Honor.

Het For Honor Year 3 Season 2 event, Shadows of the Hitokiri, start nu en is beschikbaar tot en met 27 juni 2019. Het event heeft als thema de recent geïntroduceerde Hitokiri, spookachtige strijders die het vertrouwen in de mensheid verloren hebben. Daarnaast brengt het event de tijdelijke gamemodus Soul Rush naar de game. In Soul Rush moeten spelers soldaten verslaan om hun zielen te verzamelen en veilig te stellen in de Soul Zones. Zodra een team 1000 Souls verzamelt, breekt het vijandelijke team en ontstaat de kans om de overwinning de bezegelen.
 
Tevens is de nieuwe Spectator Mode onthuld. Deze wordt later dit jaar in de game geïntegreerd.

Kijk hier de trailer.Cartoon Network’s Adventure Time helden komen naar Brawlhalla.

Epic Crossovers voor Finn the Human, Jake the Dog en Princess Bubblegum, bekend van Cartoon Network’s Adventure Time zijn nu beschikbaar in Brawlhalla. De Adventure Time Epic Crossovers weerspiegelen de bestaande Brawlhalla Legends, maar zetten er een tandje bij met volledig unieke visuele ontwerpen die een nieuwe stijl bevatten voor hun kenmerkende krachten, nieuwe aangepaste animaties, een nieuw geluidsontwerp en meer. Tevens start er vandaag een speciaal Adventure Timeevenement, inclusief een nieuwe gamemodus en een speciale Adventure Time map.

Bekijk nu de reveal trailer.En zitten er games tussen die jij graag wilt spelen?

 

Redacteur:

Leon

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!