XO-NL

Opstartproblemen Xbox One X

21 november 2017 - 1604 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

“Help, mijn Xbox start niet op!” 

Dit is een hulpkreet die sinds de release van de Xbox One X vaak is langs gekomen in onze community. Maar waar kan het nou aan liggen? Nog belangrijker, wat kan je er aan doen!?

Microsoft heeft bekend gemaakt dat de Xbox One X, maar ook de One S, er voor gemaakt is om direct in je wandstopcontact gestoken te worden en dus niet in een verlengsnoer of verdeeldoos. “Wat maakt dat nou uit?” is dan de eerste vraag die bij je te binnen schiet. Nu is het zo dat de Xbox One X en S een overspanningsbeveiliging ingebouwd hebben, die er voor zorgt dat je Xbox niet het loodje legt als je kortsluiting hebt in huis. Zo een overspanningsbeveiliging zit ook in vrijwel elke verdeeldoos of verlengsnoer. Dit betekent dus dat de spanning die bij de Xbox naar binnenkomt zodanig laag kan zijn (door dubbele beveiliging), dat hij niet genoeg power heeft om überhaupt nog op te kunnen starten! De instructie voor de juiste aansluiting is ook te vinden op de website van Xbox Support.

Mocht je dus problemen hebben met je Xbox die niet meer aangaat? Probeer dan altijd eens de stekker in het wandstopcontact te steken. Wie weet ben je er sneller vanaf dan je denkt en kan je weer lekker verder gamen! Mocht dit toch niet werken, dan is het verstandig om contact op te nemen met Xbox Support.
 

 

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!