XO-NL

De Xbox One X komt er aan!

20 september 2017 - 149 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Vanaf vandaag (20 september 2017) is de Xbox One X officieel te bestellen in Nederlandse winkels! Maar hoe kun je er voor zorgen dat je optimaal voorbereid bent om zo snel mogelijk met al je games aan de slag te kunnen op dit nieuwe monster? Dat doe je zo:

1. Met een externe harde schijf waar voldoende ruimte op staat kun je alle games, maar ook de huidige instellingen die je op je Xbox One hebt ingesteld, gemakkelijk kopiëren via de nieuwe transfer tool. Dit kun je doen via Instellingen > Alle instellingen > Systeem > Opslag > Opslag beheren > Overdragen. Selecteer alle games die je wilt kopiëren of klik op Selecteer alles en vervolgens op Kopieer de selectie/Verplaats de selectie. Kies voor Back up je instellingen als je ook de instellingen wilt kopiëren. Wanneer je jouw Xbox One X voor de eerste keer installeert, kun je de harde schijf aansluiten op je nieuwe console en ervoor kiezen om alle games en instellingen over te zetten naar het interne geheugen, of de games te blijven spelen vanaf de externe harde schijf.

2. Ook kun je alles via een lokaal netwerk kopiëren, via bulk transfer. Je kunt bij het installeren van de Xbox One X kiezen voor de mogelijkheid om verbinding te maken met je oude Xbox One en de gegevens over te zetten (let op: dit vereist dus dat je de oude Xbox One console nog in bezit hebt op het moment dat je de Xbox One X voor het eerst installeert). Deze manier is sneller dan de hierboven beschreven manier via de externe harde schijf.

Een extra tip: alle games die bij de release van de Xbox One X 4K enhanced zijn, krijgen een update. Je kunt deze updates al op je oude console binnen halen, zodat het je bij de installatie van de Xbox One X minder tijd kost. Aangezien deze updates flink groot kunnen zijn, is het verstandig dit al voor de release van de Xbox One X te doen, zodat je op dat moment heerlijk kunt genieten. Bekijk de volledige, actuele lijst van alle 4K enhanced games hier.

Redacteur:

Jolina

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!