XO-NL
Casa de Papel Rainbow Six Siege

Tijdelijk mini-event La Casa de Papel in Rainbow Six Siege

20 november 2019 - 188 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege introduceert een gloednieuw, tijdelijk mini-event dat volledig in het teken staat van de iconische Netflix Original Serie, La Casa de Papel. Het in-game event is gratis beschikbaar van 20 tot 25 november. Van 21 tot 25 november is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege zelfs helemaal gratis te spelen tijdens het Gratis Weekend, wat betekent dat nieuwe spelers tevens het La Casa de Papel in-game event ervaren.

De nieuwe gamemodus bevat iconische elementen uit La Casa de Papel, speelt zich af op de map Bank en focust zich op de bekende Hostage-modus. De gijzelaar is in dit geval echter gehuld in het beruchte rode pak en het iconische masker dat ook gedragen wordt door de overvallers en hun gevangenen in La Casa de Papel.

Het La Casa de Papel in-game event introduceert tevens een iconisch outfit, bestaande uit een volledig rood pak en masker, voor Operators Vigil en Hibana. In totaal zijn er acht unieke items verkrijgbaar, waaronder uniforms, hoofddeksels, wapenskins en charms. Deze exclusieve bundels zijn verkrijgbaar voor 1680 R6 Credits.

Gedurende het event en het Gratis Weekend van 21 tot 25 november is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege bovendien met korting tot wel 70% verkrijgbaar, afhangend van platform en editie. Alle progressie die tijdens het Gratis Weekend is geboekt, nemen spelers die tot aanschaf overgaan uiteraard mee. 

 

Redacteur:

Leon

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!