XO-NL

Releasedatum AO Tennis 2 bekend

28 november 2019 - 131 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

BIGBEN en Big Ant Studios onthullen een nieuwe video van AO Tennis 2, de tweede game in de officiële Australia Open-serie. In deze developer diary, laat het  Big Ant-team ons op hun kantoor in Melbourne voor een kijkje achter de schermen en een blik op de vernieuwingen in de game, die op 9 januari verschijnt voor consoles en pc.

Voor AO Tennis 2 hebben de ontwikkelaars nauw samengewerkt met een team van Tennis Australia voor een uitgebreide en meeslepende simulatie van het eerste van de vier Grand Slam-evenementen van het jaar. Tennisfans krijgen toegang tot een geheel accurate replica van hetMelbourne Park-sportcomplex en zijn drie hoofdvelden, waar duizenden toeschouwers elk jaar kunnen genieten van sensationele tennissers en wedstrijden.

Van de Melbourne-speelvelden tot de kostuums en gedragingen van tennissers, de ontwikkelaars hebben alles op alles gezet om de échte sfeer en intensiteit te reproduceren van de competitie, die wordt gehouden tijdens de piek van de Australische zomer, en waarbij de temperatuur dus hoog kan oplopen. AO Tennis 2 plaats spelers in de schoenen van de legendarische Rafael Nadal, Australië’s eigen nummer 1 van de wereld, Ash Barty, en vele andere sterren om spelers het gewicht van deze  powerhouse match-ups te laten voelen.

Om spelers helemaal onder te dompelen in de wereld van professioneel tennis, moeten ze zich niet alleen op het veld maar ook in de perskamer bewijzen. Als deel van de nieuwe Career-mode in AO Tennis 2, moeten spelers namelijk hun reputatie voor media en publiek managen. Net als in het echt, is de spanning zowel op als buiten het veld voelbaar.

 

Redacteur:

Leon

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!