XO-NL

Laatste testperiode Sea of Thieves

24 november 2017 - 425 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

In juni 2015 werd Sea of Thieves aangekondigd tijdens de Microsoft Xbox persconferentie op de E3 en een jaar later mochten we de eerste gameplaybeelden aanschouwen. De game zou in de loop van 2017 uit moeten komen voor PC en Xbox One, maar werd uitgesteld naar begin 2018. Tot die tijd mogen enkel geselecteerde spelers deelnemen aan de Technical Alpha van deze piratengame. Veel gamers bleven hierdoor natuurlijk wel in de kou staan.

MAARRRRRR…. Er komt een publieke testperiode aan voor Sea of Thieves en dit is dan ook meteen de laatste testperiode! Iedereen die zich voor 1 december inschrijft voor het Insider programma en een Xbox Live Gold-account heeft, zal toegang krijgen tot deze testperiode. Je moet wel 18+ zijn en een NDA (non disclosure agreement) tekenen. Dit houdt in dat er geen discussies, video’s, foto’s en streams gepubliceerd mogen worden over de game. Geheimhouding is dus verplicht tot aan de feitelijke release.

Maak dus gebruik van deze kans en schrijf je vandaag nog in voor het Insider Programma op Xbox One! Hier kan je vinden hoe je jezelf inschrijft.

 

Redacteur:

Glenn

Reacties (1)

  • maartenlubbers1

    Ik zou zeggen iedereen die graag wil weten hoe deze game eruit ziet registreer je en doe mee. Ik speel de game al vanaf mei en en worden steeds meer nieuwe features toegevoegd wat de game steeds leuker maakt.

    26 november 2017
Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!