XO-NL

Bungie verandert XP-systeem in Destiny 2

25 november 2017 - 157 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Bungie, de ontwikkelaar van de game Destiny 2, laat weten dat de manier waarop XP wordt verdiend is aangepast. In een post op de officiele website erkent Bungie de problemen rondom het verdienen van de zogeheten Experience Points. Ze hebben de discussie van gamers op de voet gevolgd en een blik geworpen op hun data. Met als uitkomst dat het inderdaad niet zo werkt zoals zij voor ogen hebben. 

Maar wat verandert er precies? Het systeem wordt gedeactiveerd, wat betekent dat spelers meer XP verdienen naar mate er langer gespeeld wordt. Zoals bij bijvoorbeeld Raids of competitieve Crucible matches. Bij de kortere activiteiten vang je dus minder XP. Verder worden de waarden constant weergegeven in de interface van de speler.

De ontwikkelaar gaat de game data wederom verzamelen en willen ervoor zorgen dat deze veranderingen voldoen aan de standaarden van Bungie en de gemeenschap.

 
 
 
 

Redacteur:

Nicole

Reacties (1)

  • TheDerpAgent

    Whahaha zo kan je er ook voor zorgen dat mensen je game in langere sessies spelen. Maar klinkt legit. Langer spelen=meer XP.

    26 november 2017
Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!