XO-NL

Steep Road to the Olymipics - Open bèta

27 november 2017 - 270 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

De open bèta van Steep Road to the Olympics gaat morgen van start en is tot en met 4 december gratis beschikbaar voor spelers op Xbox One.

De open bèta bevat vijf uitdagingen uit Steep Road to the Olympics: afdaling en big air in Zuid-Korea en twee snowboarduitdagingen en één wingsuit-uitdaging in Japan. Bovendien krijgen spelers de kans om een deel van de unieke map van Japan te ontdekken.

De open bèta van Steep Road to the Olympics kan vanaf 28 november om 00:00 uur alvast gedownload worden op Xbox One. Op 28 november gaan de servers om 18:00 uur live, waarna iedereen met de open bèta aan de slag kan.

Het uitbreidingspakket Steep Road to the Olympics is voor Steep-spelers vanaf 5 december los verkrijgbaar voor €30,-. Ook is de Steep Winter Games Edition, inclusief de game en het uitbreidingspakket, vanaf 5 december verkrijgbaar. Voor de echte fanaten, is de Steep Winter Games Gold Edition met de game, het uitbreidingspakket en de Steep Season Pass, waarmee spelers toegang krijgen tot de uitbreidingen die momenteel al beschikbaar zijn, plus verschillende sporten, uitdagingen en kleding, tevens vanaf 5 december verkrijgbaar.

Redacteur:

Maurice

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!