XO-NL

Glenn's terugblik op het jaar 2017

05 december 2017 - 483 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Introductie

Mijn naam is Glenn, woonachtig in het altijd zonnige Zuid-Limburg. Overdag een productieplanner en brandweerman, maar in de avond en weekenden een fanatieke gamer.
Ik ben vooral bezig met (tactical) shooters en real time strategy games, denk hierbij aan CoD WWII, Rainbow Six Siege en Halo Wars 2. Maar natuurlijk speel ik ook nog vele andere games waardoor ik wel een beetje thuis ben op elke markt.

Sinds kort ben ik lid van de redactie van XO-NL en heb ik al meerdere artikelen en reviews mogen schrijven. Hier heb ik naast brand bestrijden; motor rijden; airsoft; fotografie en gamen, een nieuwe hobby en passie in gevonden. Ik ga met veel plezier op zoek naar alle nieuwtjes en deel deze graag met jullie. Het team heeft me heel erg welkom laten voelen en ik ben blij dat ik deze mensen nu mijn collega’s mag noemen.

Terugblik 2017

Voor mij was 2017 een jaar met veel leuke games en waar ik sinds lange tijd eens wat meer tijd in heb kunnen steken dan de afgelopen jaren. Ik heb de afgelopen jaren het gevoel gehad dat veel games maar half werk waren, zowel in het verhaal als het technische gedeelte van een game, het was het gewoon allemaal net niet. Maar nu met de komst van Wolfenstein 2, Battlefront 2, PUBG, CoD WWII en nog veel meer andere games begin ik weer een goed gevoel bij de moderne games te krijgen. Wat ik heel jammer vond in 2017 was o.a. Mass Effect Andromeda. Deze game leefde gewoon niet op tegen zijn voorgangers en alle verwachtingen werden de grond in geslagen. Firefighters The Simulation was ook zo'n enorm slechte game, deze deed gewoon pijn aan de ogen voor een brandweerman zoals ik. Grafisch gezien is deze game ergens blijven hangen in het jaar 2000 en is de gameplay verre van realistisch, laat staan de bugs die erin zitten… Als ik op deze manier brand had moeten bestrijden, nou geloof me, dan was ik nooit brandweerman geworden.

Al met al was 2017 dus een goed jaar met enkele tegenvallers, maar nog altijd beter dan voorgaande jaren. Ik hoop dat 2018 deze trend gaat voortzetten en dat er, net als vroeger, meer moeite in games wordt gestoken en er meer naar de gamers geluisterd gaat worden. De klant is koning zeggen ze toch altijd?

Redacteur:

Glenn

Reacties (2)

  • DrPienzel

    Bedankt, fijn om onderdeel van het team te zijn :D !

    07 december 2017
  • Koowl

    Fijn om je erbij te hebben Glenn! :)

    05 december 2017
Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!