XO-NL

Terugblik van Bas op 2017

09 december 2017 - 215 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Xbox One X

Mijn game jaar 2017 begon met het voorbereiden op de Xbox One X. Er moest een nieuwe receiver komen en dat kost natuurlijk de nodige tijd om uit te zoeken welke de juiste specs heeft. Uiteindelijk is dat de Denon 1400h geworden. Bij een nieuwe receiver horen natuurlijk nieuwe luidsprekers. Na veel zoeken en luisteren voor het optimale geluid is het de Teufel MK2 geworden. Hierna kon de One X komen en was ik One X proof. De One X was ook meteen het hoogtepunt van het jaar, mede omdat het qua games een beetje karig was.

Drie games waar ik veel plezier aan heb gehad zijn: 

Ghost Recon Wildlands 

Veel  gespeeld en kon niet wachten op de DLC. De eerste DLC (Narco Road) viel mij zwaar tegen en vond ik compleet misplaatst in de Ghost Recon game. Na deze DLC stond ik sceptisch tegenover de tweedr DLC (Fallen Ghosts). Die mij gelukkig aangenaam verraste en mij echt weer tactisch liet knallen. Hier heb ik mij dus weer kostelijk mee vermaakt.

F1 2017

Aangezien ik een ontzettende fan van F1 ben en geen enkele race mis, moest ik deze game natuurlijk ook hebben. Gewoon een goede race game waarmee ik vele uren heb doorgebracht in de cockpit. Samen met een paar vrienden een seizoen racen online of gewoon in je eentje de auto net zolang tweaken totdat je er snelle tijden mee kan rijden. Gewoon een must have voor de F1 of race fans.

Call of Duty: WWII 

Na veel gedoe eindelijk weer een normale CoD met boots on the ground. Voorgaande delen heb ik bewust laten liggen omdat die futuristische s..t mij niet trekt bij een CoD game. Toen er bekend werd gemaakt dat deze niet die gekke exo suits en dubbel jumps had, werd ik meteen enthousiast. Ik vind het wel jammer dat deze weer terug gaat naar WWII. Modern Warfare heeft meer mijn voorkeur bij CoD. Maar toch vermaak ik mij prima met deze game. 

Op naar volgend jaar en ik hoop dat er dan een paar pareltjes uitkomen.
 

Auteur: Bas

Redacteur:

Jolina

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!