XO-NL

Street Fighter 30th Anniversary Collection aangekondigd

11 december 2017 - 279 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Om het 30-jarig jubileum van één van 's werelds populairste videogame series te vieren, heeft Capcom het ultieme tribuut aangekondigd voor de Street Fighter arcade legende met Street Fighter 30th Anniversary Collection voor Xbox One en alle andere consoles. De collectie verschijnt in mei 2018 in de winkels. De collectie omvat 12 iconische titels met de perfecte arcade balans:

- Street Fighter 
- Street Fighter II 
- Street Fighter II: Champion Edition 
- Street Fighter II: Hyper Fighting 
- Super Street Fighter II 
- Super Street Fighter II: Turbo 
- Street Fighter Alpha 
- Street Fighter Alpha 2 
- Street Fighter Alpha 3
- Street Fighter III 
- Street Fighter III: 2nd Impact 
Street Fighter III: Third Strike

Spelers zijn nu ook in staat om online het gevecht aan te gaan in vier van de klassieke titels om nog meer speelplezier te ervaren. De online functionaliteit is beschikbaar voor Street Fighter II: Hyper Fighting, Super Street Fighter II: Turbo, Street Fighter Alpha 3 en Street Fighter III: Third Strike. Spelers kunnen de authentieke ervaring herbeleven tegen een CPU terwijl ze wachten op een online tegenstander waarbij ze hun skills op de proef kunnen stellen. Lobby's ondersteunen tot 4 spelers die wachten om naar de top van het leaderbord te klimmen door Ranked Matches te spelen. Ook gaat elke titel zijn eigen Global Leaderbords hebben.

Met de Street Fighter 30th Anniversary Collection beleven fans historische momenten uit de serie helemaal overnieuw, inclusief de introductie van twee helden in de gaming wereld - Ryu en Ken uit de originele Street Fighter. Verken de tijdlijn van alle gebeurtenissen die geholpen hebben met het ontstaan van één van de grootste vechtgames ter wereld. Fans kunnen herinneringen ophalen in het museum en kunnen verbazingwekkende stukken van concept art bekijken. Scroll door de biografiën van alle spelfiguren en ontdek kleine feiten achter iedere game release. Audiofielen kunnen ook genieten van de meest memorabele soundtracks uit de Street Fighter serie.

Bekijk hier de trailer van de Street Fighter 30th Anniversary Collection

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!