XO-NL

Ark Survival Evolved - Aberration release

12 december 2017 - 238 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Vandaag brengt Studio Wildcard haar tweede en enorme DLC uit met de naam Ark: Aberration. De nieuwe wereld speelt zich af op een niet goed werkende Ark die in de ruimte rondzweeft en een radioactief oppervlak heeft door de zon die hem lekker aanbakt. De wereld heeft een immens ondergronds tunnelnetwerk wat vol zit met bijzondere planten en wezens.

De DLC brengt een scala aan nieuwe voorwerpen met zich mee die de spelers nieuwe en krachtige opties geeft om de wereld te verkennen. Voorbeelden zijn wingsuits, zip lines en klimgereedschap. Ook zijn er natuurverschijnselen zoals aardbevingen, radiatieziekte en gevaarlijke planten die het uitdagender te maken om te overleven. Er zijn zelfs gemuteerde mensachtigen - the Nameless, die zich een weg door de grond banen en geen genade tonen. Ze zijn alleen te stoppen met Charge Energy, deze kunnen spelers opslaan in bijv. battery packs. Maar de Reapers vormen misschien wel de grootste bedreiging in Abberation. Dit zijn enorme buitenaardse monsters die in staat zijn om vijanden te bezwangeren en zo dus hulp op te roepen. Hun leider ligt op de loer in de diepste dieptes van Abberation.

Ark: Abberation is niet wat je gewend bent van Ark Survival Evolved. Abberation legt de focus namelijk op sci-fi met allerlei mythes en een fictieve wereld. Abberation wijst zonder twijfel de weg naar de toekomst van Ark.

 

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!