XO-NL

Volgende Battlefield mogelijk Bad Company 3

13 december 2017 - 279 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

In 2016 hebben EA en DICE het alom bekende Battlefield 1 uitgebracht, wat alweer een tijdje geleden is. EA gaf al eens eerder aan dat we in 2017 geen Battlefield hoeven te verwachten omdat ze hun focus op Star Wars Battlefront 2 gericht hadden. Maar in 2018 ziet het er naar uit dat we eindelijk een nieuwe Battlefield welkom mogen heten in de populaire game serie. Volgens YouTuber 'AlmightyDaq' zal de volgende titel Battlefield: Bad Company 3 gaan worden, een van de meest gevraagde opvolgers van Battlefield sinds 2010. Het zou zich af moeten gaan spelen in het einde van de Vietnamoorlog met hier en daar wat stukjes uit de Koude Oorlog. De standaard multiplayer modus zullen ook weer in de game zitten: Conquest, Rush, Operations, Domination en Team Deathmatch. Er zou ook een modus komen die te vergelijken is met Obliteration, hier speel je in squads van 5 spelers tegen elkaar.


De gameplay van Bad Company 3 zou ook meer te vergelijken zijn met Battlefield 4 dan die van Battlefield 1. Dat betekend dat alles weer wat sneller moet lopen. Volgens de YouTuber zouden er ook GEEN microtransacties meer zijn ondanks dat deze zo goed bevielen bij Star Wars Battlefront 2... Kuch kuch... 


Het is niet bekend wie de YouTuber 'AlmightyDaq' precies is. Zijn kanaal is ook relatief klein, maar voor de release van Battlefield 1 heeft hij ook een soortgelijke video geplaatst en die informatie bleek ook juist te zijn. De kans dat Bad Company 3 gaat komen is dus reeël, maar neem het nog met een korreltje zout tot EA en/of DICE zelf met het nieuws komen.

Bekijk hier de video van de YouTuber:

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!