XO-NL

CoD WWII: Resistance DLC trailer onthuld

11 januari 2018 - 423 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

De eerste grote DLC van CoD WWII, Resistance, staat voor de deur en zal eind februari / begin maart op Xbox uitkomen. Activision heeft een trailer van deze DLC onthuld en laat ons, in tegenstelling tot de vorige trailer, beelden zien van de nieuwe zombie map 'The Darkest Shore'.

The Darkest Shore speelt zich enkele dagen na het vorige zombie hoofdstuk af op een afgelegen eiland waar dokter Straub zijn sinistere ervaring voortzet. In de nieuwe map zijn nieuwe zombies geïntroduceerd die sluwer, sneller en nog bloeddorstiger zijn dan voorheen. Ook word er een mistige omgeving toegevoegd die het lastiger maakt om de zombies te spotten.

Activision zelf beschrijft The Darkest Shore als volgt:
"The Darkest Shore volgt onze helden in het volgende hoofdstuk van hun gevaarlijke reis. Slechts dagen na de verschrikkelijke ramp van Mittelburg, heeft het team informatie ontvangen dat dokter Straub zich op een eiland bevind ten noorden van Duitsland. Gehuld in mist is dit eiland omgeven met nazi lucht en zee kracht en stikt van kruipende ondoden. Marie, Drostan, Olivia en Jefferson moeten zich hierdoorheen vechten om de mysteries van The Darkest Shore te onthullen."

Naast de nieuwe zombie map, bevat de nieuwe DLC ook 3 nieuwe multiplayer maps: Valkyrie, Anthropoid en Occupation. Occupation is een remake van de Modern Warfare 3 map, Resistance. Ook word er een nieuwe war missie toegevoegd met de naam Operation Intercept. Spelers moeten hier Franse rebelstrijders bevrijden en veilig ontsnappen.

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!