XO-NL

PUBG passeert de 3 miljoen spelers

12 januari 2018 - 658 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Sinds PUBG beschikbaar werd in het Game Preview programma van Xbox One, zijn alle Xbox community's vol enthousiasme en passie bezig over het spel. Dit zie je terug in streams op bijvoorbeeld Mixer en in hoe hard mensen hun best doen om dat chicken dinner binnen te halen in hun eentje, samen met een vriend of met de hele squad. Direct en indirect helpen alle Xbox One spelers een handje mee om PUBG te verbeteren op console. PUBG Corp. deelt daarom ook met enthousiasme mee dat sinds de release het aantal Xbox One spelers is gegroeid tot meer dan 3 miljoen! Ze willen iedereen graag bedanken voor hun inzet.

Het team van PUBG Corp. is vastberaden om het spel te blijven verbeteren om de in-game ervaring zo leuk als mogelijk te maken. Sinds de release zijn ook al 4 updates uitgebracht die de prestaties van het spel aanzienlijk verbeterd hebben, waaronder de update van deze week die first-person gameplay ondersteuning mogelijk heeft gemaakt. De updates zullen op een reguliere basis blijven komen en het team komt net op dreef. Er staan al wat toekomstige updates op de planning die de in-game prestaties verder moeten optimaliseren en de nieuwe map Miramar beschikbaar maakt.

Voor de spelers die pas beginnen zal er een 'tips en tricks' segment op Mixer zijn op 16 januari om 3 p.m. PST. Hier zullen ze tips delen over inventory management en het onder de knie krijgen van de controls. Dit soort segmenten willen ze blijven doen om spelers te blijven helpen om hun chicken dinners te behalen. 

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!