XO-NL

Xbox exclusives 2018

17 januari 2018 - 690 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

De Xbox line up van 2017 voelde een beetje magertjes aan, zeker met enkele games die uitgesteld werden. Gelukkig hadden we wel de release van de krachtigste console ooit gemaakt, de Xbox One X. Maar wat brengt 2018 ons? Welke Xbox exclusives zijn inmiddels bevestigd? Hieronder een overzicht.

Sea of Thieves

Deze vermakelijke piratengame komt uit op 20 maart en is inmiddels door vele gamers al getest in de alpha fase. Tussen 24 en 29 januari zal er nog een closed beta zijn om de game verder te testen. De game lijkt ontzettend vermakelijk en zeg nou zelf, wie heeft er nou geen zin om piraatje te spelen?!

Black Desert Online

De MMO RPG Black Desert Online komt van PC naar het Xbox Platform als tijdelijke console exclusive. Heb je een Xbox One X is huis, dan geniet je zelfs in 4K van deze game. Black Desert Online zit vol actie, strijd en avontuur. Ontdek, handel en neem het op tegen andere guilds, er is genoeg te doen. Deze game zal niet snel vervelen.

Crackdown 3

De game werd uitgesteld en ons geduld wordt daarmee nog steeds op de proef gesteld, maar 2018 moet het jaar worden van Crackdown 3. In deze futuristische action-adventure game is het jouw doel om de criminaliteit in de stad te bestrijden.

The Last Night

In de cyperpunk open wereld van The Last Night ontdek je de 4 verschillende districten van de stad, met hun eigen cultuur, architectuur en industrieen. In deze platformer met gevarieerde gameplay is het belangrijk niet te veel op te vallen, terwijl je alle geheimen bloot legt. 

The Darwin Project

Er worden tegenwoordig steeds meer games ontwikkeld met een grote focus op survival aspecten, zo ook The Darwin Project. In deze third-person multiplayer game moet je onder zware weersomstandigheden overleven en tegelijkertijd je vijanden traceren en vernieten.

Ashen

Een andere Xbox console exclusive is Ashen, een actie RPG game. De basis van Ashen is het vergeten van relaties, waarbij het van groot belang is te bepalen wie er wel en niet te vertrouwen zijn.

State of Decay 2

Zombie games zijn er ook al redelijk wat uitgebracht op ons geliefde Xbox platform. Meestal valt dit goed in de smaak, want zombie games zijn op zijn tijd heerlijk om te spelen. Er zit echter nogal wat verschil in. State of Decay is een van de zombie games die wat mij betreft (samen met Dying Light) met kop en schouders boven de rest uit steekt. Een heerlijk zombie survival concept. En hoe gaaf dat we dit jaar aan de slag kunnen met deel 2, waaraan ook een multiplayer mode is toegevoegd. Brainzzzzzzzzzzzzz!

Deep Rock Galactic

In Deep Rock Galactic ben je onderdeel van een badass space dwergenteam. Wat? Ja, je leest het goed, space dwergen. Baan je een weg door de complexe grotten, waarbij je natuurlijk altijd op de hoede moet zijn voor vijanden. Teamwork is belangrijk.

Het jaar 2018 gaat ons dus zeker weer een hoop vermaak brengen. Ik kijk persoonlijk nog het meest uit naar State of Decay 2. Niks zo vermakelijk als met wat maatjes een aantal zombies een kopje kleiner maken! Wat is jouw persoonlijke favoriet?

Redacteur:

Jolina

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!