XO-NL

Playground Games werkt mogelijk aan Fable 4

22 januari 2018 - 359 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

De geruchten gaan nu al een tijdje de ronde, een nieuwe Fable game voor Xbox One! Maar wat weten we nu eigenlijk zeker over dit project?

Tijdens een interview met Digital Froundy gaven de makers van Forza Horizon 3, Playground games, aan dat ze aan een nieuw project werken (volgens geruchten Fable IV) dat gebruik zal maken van alle kracht die de Xbox One X te bieden heeft. Het team bevestigde dat ze tot op heden nog niet alle kracht van de Xbox One X benut hebben. Dit zou veel kansen bieden voor toekomstige games waarbij ze dit wel willen gaan doen.

Verder vulde Playground Games dit nog aan met de volgende bevestiging: "We zijn  op dit moment bezig met een nieuwe, nog onaangekondige titel. Het leidende platform voor de ontwikkeling is de Xbox One X, wat voor ons echt geweldig is en uiteindelijk ook voor de spelers op meerdere manieren. Ten eerste, hij is geweldig om voor te ontwikkelen, hij is enorm krachtig en heeft meer geheugen dan waar we ooit mee hebben gewerkt. Dus het is een geweldig stukje hardware om een game voor te ontwikkelen. En hoe sneller en makkelijker je kan ontwikkelen, hoe meer je gedaan krijgt."

Ze laten ook duidelijk weten dat de Xbox One (S) en PC niet achtergesteld worden bij de ontwikkeling en dat er rekening gehouden word met de prestaties van deze platformen. Tijdens de ontwikkeling zien ze al 'trickle-down' voordelen voor de andere platformen. Deze komen volgens hun voort uit de standaard test tools waar ze aan werken.

Helaas zijn er op dit moment geen andere details vrijgegeven over hun nieuwe project. Maar we weten dus zeker dat ze aan een open-world RPG werken. En als de geruchten waar zijn, dan zien we hopelijk snel Fable IV verschijnen!

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!