XO-NL

Kingdom Come Deliverance - Gameplay trailer

25 januari 2018 - 500 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Warhorse Studios en Deep Silver hebben vandaag een nieuwe gameplayvideo voor Kingdom Come: Deliverance vrijgegeven. De game wordt uitgebracht op 13 februari 2018 voor  Xbox One.

De video toont een dag in het leven van Henry – het hoofdpersonage van de game – en geeft een uitgebreide blik op de belangrijkste aspecten van Kingdom Come: Deliverance, waaronder het diepgaande vechtsysteem. Om gevechten te overleven in een land dat verscheurd is en binnengevallen is door troepen van buitenaf, moeten spelers waakzaam zijn en één van de vele mogelijke benaderingswijzen kiezen. 

Iedere keuze is belangrijk in het verhaal van Kingdom Come: Deliverance: spelers worden continu geconfronteerd met de consequenties die aan hun eigen keuzes en verhaal verbonden zijn. Sla jouw eigen weg in en denk goed na wat het beste is om te doen tijdens verschillende quests, missies en andere activiteiten. Ga op avontuur als de wraakzoekende zoon van een smid en bouw een reputatie op bij het ‘gewone volk’ en de grote leiders. Naast dat hij leert om te vechten, te handelen, alchemie te gebruiken en nog veel meer, kan Henry nog vele andere nieuwe vaardigheden inzetten om zich te redden in een wereld die wordt geteisterd door een bloederige burgeroorlog.

Over Kingdom Come: Deliverance

Kingdom Come: Deliverance is een verhaalgedreven open-wereld-RPG die je onderdompelt in een episch avontuur in het heilige Romeinse Rijk. Om de dood van je ouders te wreken strijd je tegen invallende troepen, voltooi je belangrijke missies en maak je invloedrijke keuzes. Verken majestueuze kastelen, diepe wouden, levendige dorpen en talloze andere realistische omgevingen in middeleeuws Bohemen!

Kingdom Come: Deliverance wordt onder andere gekenmerkt door:

  • Een enorme, realistische open wereld. Majestueuze kastelen, enorme velden, alles weergegeven in verbluffende, hoogkwalitatieve graphics.
  • Een non-lineair verhaal. Kies zelf hoe je missies voltooid en aanvaard de gevolgen van je keuzes.
  • Uitdagende gevechten. Op afstand, sluipend of lijf-aan-lijf. Kies je wapens en voer tientallen combo’s uit in even spannende als meedogenloze gevechten.
  • Karakterontwikkeling. Verbeter je vaardigheden, verdien nieuwe perks en upgrade je uitrusting.
  • Een dynamische wereld. Je acties beïnvloeden de reacties van de mensen om je heen. Ga je vechten, stelen, verleiden, dreigen, overtuigen of onderhandelen? Je beslist het zelf.
  • Historische accuraatheid. Ontmoet historische personages en beleef de authentieke uitstraling van het middeleeuwse Bohemen.

Kingdom Come Deliverance komt 13 februari 2018 uit op Xbox One

Bron: Deep Silver

Redacteur:

Maurice

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!