XO-NL

Metro Exodus groter dan 2033 en Last Light gecombineerd!

25 januari 2018 - 435 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Metro Exodus is één van de games waar het meeste van verwacht wordt en waar veel mensen naar uitkijken in 2018. Logisch ook gezien Metro 2033 en Last Light een groot succes waren en Exodus één van de sterkste verhaalgedreven FPS games moet worden. In een interview heeft de executive producer van Deep Silver, Jon Bloch, laten weten dat ze voor Exodus een complexer script in elkaar hebben gezet dan zijn twee voorgangers.

Metro Exodus werd voor het eerst onthuld op de E3 2017 tijdens de Microsoft persconferentie en liet beelden zien van hoe het spel op de Xbox One X draaide. De ontwikkelaars gaven later aan dat ze Exodus optimaliseren voor de Xbox One X, wat betekend dat ze zoveel mogelijk gebruik gaan maken van de geweldige hardware wat hierin zit.

De grote aantrekkingskracht van dit derde Metro deel, is dat Artyom (het personage wat je speelt) eindelijk voorbij het metrostelsel en de stad Moscow kan reizen met behulp van een stoomtrein. Bloch zei hier het volgende over:
 

"We will encounter new societies, religions, ways of life, environments, monsters, and mutants. Some will seem familiar in some ways, and some will be completely new. As life continued after the apocalypse, it evolved in different ways outside Moscow. Some areas are irradiated in similar ways to Moscow, and some areas are clear of any toxins or destruction."


Vanuit het gameplay perspectief zal Metro Exodus een gigantisch speelveld introduceren wat (naar zeggen) tussen de drie en vier kilometer groot is. Je krijgt meer vrijheid om te verkennen zoals je een beetje gewend bent van een sandbox spel. Dit gaat samen met een dag/nacht cyclus en ook het weer gaat invloed hebben op je gameplay.

Metro Exodus heeft nog geen vaste releasedatum maar zodra deze beschikbaar is, gaan we dat zeker met jullie delen!
Bekijk hier de trailer van Metro Exodus.

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!