XO-NL

Eerste Year 3 content van Rainbow Six Siege onthuld

02 februari 2018 - 346 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

De eerste details van de Year 3 content voor Rainbow Six Siege zijn onthuld. De nieuwe content zal 'Operation Chimera', maar ook het seizoensevent 'Breakout' omvatten. In het eerste coöp-event in Rainbow Six Siege, Breakout, maken we kennis met twee nieuwe operators die de strijd aan gaan met een enorme, nieuwe en gevaarlijke dreiging. De nieuwe operators zijn gespecialiseerd in deze nieuwe situatie en dreiging en zijn ook speelbaar in de multiplayer mode. Het event zal vier weken duren.

De nieuwe plaag waar je tegenover komt te staan is van onbekende afkomst en valt het kleine stadje van Truth or Consequences in New Mexico aan. De dreiging is zo groot, dat de hele stad is afgesloten, waardoor alle burgers en soldaten die zich in het gebied bevinden opgesloten zitten. Team Rainbow moet alles uit de kast halen en schakelt hulp in van twee nieuwe operators. Zij zijn afkomstig uit Frankrijk en Rusland en zijn gespecialiseerd in biologische oorlogsvoering.

Zoals gezegd duurt Outbreak vier weken. Spelers kiezen hun team van drie en gaan het  gevecht aan met de grote dreiging die de stad dreigt te verwoesten. Voor dit event is er geïnvesteerd in een nieuwe Outbreak-collectie die de beste HazMat-uitrusting biedt (uniformen, wapenskins, charms).

Operation Chimera is vanaf 19 februari beschikbaar op de technical test server en vanaf 5 maart beschikbaar voor Xbox One. Outbreak is vanaf 20 februari beschikbaar op de technical test server en vanaf 6 maart beschikbaar op Xbox One en is tot en met 3 april beschikbaar.

Bekijk hier de teaser van 'Outbreak'.

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!