XO-NL

Far Cry 5 - Content update

03 februari 2018 - 630 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Het is nog eventjes wachten voor we eindelijk aan de slag mogen met Far Cry 5. Op 27 maart is het eindelijk zover en we krijgen druppelsgewijs steeds meer informatie over de nieuwste hype van Ubisoft.

Gisteren werd een nieuwe trailer uitgebracht die ons kennis liet maken met de bad guy Joseph Seed. Een man die de wereld wil verlossen van alle zonden of misschien toch een gestoord figuur die we kunnen missen als kiespijn? Buiten dit bracht Ubisoft ook de Season Pass content naar buiten plus een leuk extraatje exclusief voor de Season Pass houders.

Als je de Season Pass aanschaft krijg je toegang tot drie extra verhalen die compleet anders zijn ten opzichte van het basisspel. In 'Hours of Darkness' ga je terug in de tijd naar Vietnam om het op te nemen tegen vietcong soldaten. In 'Dead Living Zombies' speel je in een B-film waarin je een zombieaanval moet overleven. En ten slotte in 'Lost in Mars' vecht je tegen marsmannetjes. Er is dus genoeg keuze en variatie in de keuken met deze Season Pass!

Het leuke extraatje voor de Season Pass houders is dat zij ook de volledige campain van Far Cry 3 ontvangen, gratis en voor niks. Volgens vele is dit de beste Far Cry game dusver, maar helaas is het nog niet bekend of deze grafisch opgepoetst is voor Xbox One. Mocht je de Season Pass nou niet willen, maar Far Cry 3 wel? Dan moet je toch nog even wachten tot de zomer.

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!