XO-NL

Ancestors Lecacy release bekend

07 februari 2018 - 432 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Op 22 mei mogen we een nieuw spel in het RTS (real-time strategy) genre verwelkomen, wat qua speelstijl te vergelijken is met Company of Heroes. Het spel draagt de naam 'Ancestors Legacy' en wordt ontwikkeld door de Poolse studio Destructive Creations.

Ancestors Legacy wordt uitgebracht voor PC en Xbox One en ze zeggen dat het op de Xbox One X op native 4K zal draaien. PC gamers krijgen nu al de kans om het spel te testen in de multiplayer open beta test (beschikbaar via Steam). Destructive Creations geeft aan dat ze sinds het begin van het project hebben gewerkt met controls voor controllers. De community ziet dit vaak als een downgrade vanwege de beperkingen, maar hier hebben ze er veel aandacht aan besteed. 

De story zal 40 missies omvatten en is verhaalgedreven. Deze missies zijn opgedeeld in twee delen van vijf missie campaigns per natie. Ze geven wel aan dat ze niet zeker weten of ze in staat zijn alle missies op release uit te brengen. Maar ze willen uitdrukkelijk aangeven dat de missies die later nog uitgebracht moeten worden volledig gratis zijn en niet als DLC uitgebracht worden. De verwachte speelduur ligt tussen de 30 tot 50 uur, afhankelijk van de ervaring van de speler. Het is niet bekend of er DLC uitkomt in de toekomst.

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!