XO-NL

Teenage Mutant Ninja Turtles komen naar Injustice 2

07 februari 2018 - 436 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Vandaag hebben Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment de eerste gameplay trailer uitgebracht voor de nieuwste, grandioze aanvulling op de line-up van Injustice 2: de Teenage Mutant Ninja Turtles van Kevin Eastman en Peter Laird. In deze trailer zien de spelers alvast hoe de helden als vier verschillende personages spelen dankzij het unieke systeem met aanpasbare uitrustingen van Injustice 2. Voorzien van één van de vier accessoires: zwaard, vechtstok, nunchaku of sai, kunnen de spelers de uitrusting van hun personage veranderen en spelen als Leonardo, Raphael, Donatello of Michelangelo. Alle personages hebben hun eigen verzameling (speciale) bewegingen en krachten. In de online- en toernooimodus, waar specifieke uitrustingen niet beschikbaar zijn, kun je een Turtle kiezen via het scherm 'Personage selecteren'.

The Teenage Mutant Ninja Turtles zijn vanaf 13 februari verkrijgbaar voor spelers die de Injustice 2Ultimate Edition, het Injustice 2 Ultimate Pack of Fighter Pack #3 hebben gekocht en is vanaf 20 februari afzonderlijk verkrijgbaar via de Xbox Store.

Injustice 2 is ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios. De game bevat een uitgebreide groep DC-superhelden en superschurken. Spelers kunnen de ultieme versie van hun favoriete DC-personages samenstellen en verbeteren. Het spel is nu verkrijgbaar voor PlayStation® 4, Xbox One en pc via Steam en de Microsoft Store. De DLC-personages Red Hood, Sub-Zero, Starfire, Black Manta, Raiden, Hellboy, The Atom en Enchantress zijn nu verkrijgbaar op console en pc. Injustice™ 2 voor mobiel is nu gratis verkrijgbaar op iOS- en Android-apparaten.

Bron: Warner Bros Interactive.

 

Redacteur:

Maurice

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!