XO-NL

Kingdom Hearts 3 - Nieuwe Trailers

13 februari 2018 - 229 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Afgelopen weekend vond D23 Expo Japan plaats in Tokyo Disney Resorts. Tijdens dit speciale evenement van D23: The Official Disney Fan Club, verrastenSquare Enix en Disney de aanwezige Disney-fans met de aankondiging van een nieuwe wereld in KINGDOM HEARTS III die is gebaseerd op de Disney•Pixar-film Monsters, Inc.. Tijdens de Expo werden twee nieuwe trailers onthuld die kijkers een blik gunnen op de gevaren en geneugten van deze klassieke animatiefilm. De trailers tonen onder andere hoe Sora, Donald en Goofy in monsters transformeren om niet op te vallen in het stadsbeeld van Monstropolis.

Tijdens hun epische avonturen, bundelen Sora en zijn metgezellen hun krachten met Mike Wazowski en James P. "Sulley" Sullivan, met een speciale gastrol voor Boo. De doorgewinterde bangmakers Mike en Sulley gebruiken angstaanjagende acties en speciale combinatie-aanvallen om met hun vijanden af te rekenen.

 

SQUARE ENIX onthulde ook nieuwe filmscènes en gameplay van de door Toy Story geïnspireerde wereld, Disney-prinses Rapunzel (Tangled) als teamlid, spectaculaire Keyblade-transformaties, een linksysteem met Ariel (The Little Mermaid) en de terugkeer van Dream Eater Meow Wow en KINGDOM HEARTS-schurken Marluxia en Vanitas.

Fans werden ook getrakteerd op een tweede trailer die een mysterieuze uitwisseling tussen Riku en King Mickey toonde en de nieuwe themasong “Don’t Think Twice” introduceerde, gezongen door de internationale sensatie Hikaru Utada.

 

Bron: Square-Enix

Redacteur:

Maurice

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!