XO-NL

Opmerkelijke prestatie in CoD WWII

15 februari 2018 - 1035 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Call of Duty heeft altijd wel spelers aangetrokken om het onmogelijke mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan Modern Warfare 2 en het behalen van de nuke met alleen maar riot shields. Maar wat deze speler heeft behaald is wel heel opmerkelijk!

YouTuber 'TheseKnivesOnly' maakt alleen maar gebruik van melee wapens, zoals zijn naam al doet suggereren. Op zich niet heel vreemd, maar dat hij hiermee master prestige heeft behaald is wel heel wat. Zoals je verwacht heeft hier enorm veel tijd in gezeten en heeft hij een nette 32000 kills gemaakt. Verder heeft hij geen killstreaks gebruikt buiten het Recon Aircraft en Counter Recon Aircraft om zijn weg naar de top te beklimmen.

Sinds Black Ops speelt deze YouTuber alleen maar met melee wapens. Deze inspiratie heeft hij gevonden uit een filmpje van een speler die een acrobatische Tomahawk kill maakte. Sindsdien doet hij niks anders. Hij is dus ook de allereerste speler ter wereld die master prestige heeft bereikt zonder ook maar één kogel af te vuren in WWII. Zelfs Sledgehammer heeft zijn prestatie erkend!

Zie hier een paar van zijn melee only gameclips.

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!