XO-NL

Onrush - Reveal trailer

20 februari 2018 - 515 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

ONRUSH houdt spelers altijd op het puntje van de stoel met sensationele snelheden, moddervette actie en over-the-top spektakel. Spelers gaan op wervelende tracks de strijd met elkaar aan voor het vullen van hun RUSH-meter, waarmee ze de ultieme beleving van boost en kracht kunnen ontketenen, terwijl ze hun tegenstanders vernietigen met levensgevaarlijke takedowns en stunts. 


ONRUSH laat spelers kiezen uit acht soorten voertuigen, elk met hun eigen unieke stijl, gevoel en voordelen. Elke voertuigenklasse heeft een eigen RUSH-status met speciale effecten en eigenschappen die goed van pas komen bij het claimen van de overwinning. 


De exclusieve DAY ONE EDITION is nu beschikbaar als pre-order in winkels. Deze editie bevat de unieke VORTEX buggy. De ONRUSH DELUXE EDITION (digital only) is nu ook als pre-order beschikbaar. Deze luxe editie levert spelers acht extra voertuigdesigns met iconische gouden en zwarte bestickering, extra Crashtag-illustraties en Track Tombstones, allemaal exclusief voor de DELUXE EDITION. De ONRUSH-beta komt in mei voor iedereen beschikbaar.


ONRUSH is ontwikkeld door het nieuwe Codemasters-ontwikkelteam in Cheshire, VK (het voormalige Evolution Studios). De game draait niet om het zo snel mogelijk bereiken van de finish, maar om het racen met stijl en flair. Beuk tegenstanders van de baan en zet alles op het spel om je uiterst belangrijke RUSH-balk te vullen. 

ONRUSH verschijnt 5 juni voor Xbox One.

Bron: Koch Media

 

Redacteur:

Maurice

Reacties (1)

  • Marcknuif

    Trailer ziet er knetter vet uit kan. Iet wachten tot die uitkomt

    20 februari 2018
Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!