XO-NL

Burnout Paradise Remasterd - Reveal Trailer

20 februari 2018 - 529 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Criterion Games, een studio van Electronic Arts, heeft vandaag aangekondigd dat Burnout Paradise Remastered vanaf 16 maart 2018 verkrijgbaar zal zijn voor Xbox One, het alles-in-één game en entertainment system van Microsoft. De game nodigt spelers uit om chaos te veroorzaken en nogmaals de stad op stelten te zetten met hun wagens. Spelers worden teruggevoerd naar de wereld van Paradise City om de show te stelen op de ultieme racebaan, bestaande uit drukke straten en wilde bergwegen. Geniet van ronkende stunts en buitensporige vernielingen in een van de beste arcade-racegames ooit.

Burnout Paradise Remastered bevat het originele basisspel en de acht add-on spelpakketten die zijn uitgebracht tijdens Year of Paradise*, inclusief de uitbreiding naar de berijdbare wereld met Big Surf Island. Burnout Paradise Remastered bevat ook een aantal technische verbeteringen voor meer grafisch realisme, inclusief hoge-resolutietextures die spelers in staat stellen om Paradise City in 4K te verkennen, met ondersteuning voor 60 fps op de Xbox One X.

“Als je Criterion Games zegt, denken mensen vaak aan de Burnout-franchise, en dat is niet voor niets. Wat we 10 jaar geleden hebben gemaakt, is tegenwoordig nog net zo leuk en uniek”, aldus Matt Webster, General Manager bij Criterion games. “Burnout Paradise is een arcade-racespel met een open wereld, waarin spelers samen met vrienden spannende races kunnen houden in een vrije vorm die zowel naadloos als realistisch is. Dat alles is inclusief de kenmerkende snelheid en verwoesting van Criterion met geweldige stunts en spectaculaire crashes. Met de release van deze remaster kunnen we deze intense rit delen en online races innoveren met een hele nieuwe generatie spelers.”

Burnout Paradise Remastered is als een PEGI 7 titel beoordeeld en is digitaal en in de winkel verkrijgbaar voor €39,99 op de Xbox One. EA Access-leden kunnen Burnout Paradise Remastered daarnaast vanaf 9 maart 2018 vóór de wereldwijde release spelen via de Play First Trial.

Bron: EA

 

Redacteur:

Maurice

Reacties (1)

  • Marcknuif

    Leuke game heb hem op de 360 grijs gespeeld alleen idd jammer dat het geen nieuw deel is hoop wel dat er wat meer toevoeging is gaat zitten.

    20 februari 2018
Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!