XO-NL

Assassin's Creed: Ancient Egypt

21 februari 2018 - 368 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Assassin's Creed heeft nu ook een 'Discovery Tour' mode gekregen. Dit is een educatieve mode die je het oude Egypte van AC Origins laat beleven zonder geweld of gevaar.

De Discovery Tour mode heet officieel 'Assassin's Creed: Ancient Egypt´ en is gratis te spelen voor de mensen die AC Origins al hebben. Mocht je AC Origins nou niet hebben, maar wil je dit wel spelen? Dan is deze exclusief op PC te koop voor €19,99 via Steam en de Uplay store.

In Discovery Tour ben je vrij om door de hele wereld te lopen op je eigen tempo. Maar je kan ook de 75 tours van Ancient Egypt proberen, deze zijn door Ubisoft ontwikkeld in samenwerking met historische experts. De tours leggen de focus op bijvoorbeeld de grote pyramides, het mummificatieproces en het leven van Cleopatra.

Ubisoft noemt Discovery Tour een unieke ervaring in de combinatie van entertainment en scholing. De huishistoricus van Ubisoft, Maxime Durand, zegt dat geschiedenisleraren mogelijk Discovery Tour kunnen en gaan gebruiken in leslokalen.

Je kan rijdend op je kameel of paard door het oude Egypte reizen en het is mogelijk plaatsen te bezoeken zoals Alexandria, Memphis, de Nijldelta, het Giza plateau, de Faiym Oase en de Grote Zandzee. Verder kun je in de Nijl zwemmen, je parkour skills oefenen, met je adelaar vliegen en pyramides beklimmen. Er zijn geen tijdslimieten of verhaallijn in deze mode en alle geweld is verwijderd.

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!