XO-NL

Fable Fortune Free-To-Play

23 februari 2018 - 642 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Ontwikkelaars Flaming Fowl Studios en Mediatonic hebben Fable Fortune officieel uitgebracht voor Xbox One, Steam en Windows 10. Het spel is dus eindelijk uit zijn early acces fase gestapt. Spelers die het spel downloaden worden beloond met tien dagen lang, elke dag een gratis card pack. Ook krijg je nog dubbele xp tot 2 maart als extra beloning.

Fable Fortune is een gratis te spelen kaartenverzamelspel (collectible card game), wat innovatieve, nieuwe mechanics aan het genre toevoegt in een Fable jasje. Personages en locaties uit de alom bekende Fable serie keren terug in Fable Fortune, maar ook heeeeeel veel kippen die hun hoofd blijven opsteken.

Kies uit zes helden om mee te spelen en maak gebruik van hun unieke krachten en kaarten. Ga het gevecht aan voor Albion! Maar kies je voor het kwade of het goede? Dit bekende systeem uit de originele Fable serie keert ook hier weer terug, wat ook betekend dat je quests kunt voltooien en je eigen lot in handen hebt. Pas je uiterlijk aan, je vaardigheden en je eigen kaartendek. 

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!