XO-NL

SEGA MEGA DRIVE CLASSICS - Aankondiging

14 maart 2018 - 563 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

De verzameling bevat een dikke 50 retro-klassiekers in alle genres: arcade-actie, schietspellen, knokspellen, puzzels, oude favorieten en verborgen pareltjes. Geniet meer dan ooit van deze games dankzij een schat aan moderne functies, waaronder online-multiplayer, achievements, mirror modes, een rewind-optie en save-functies. Zo kunnen zowel oude als nieuwe spelers volop plezier beleven aan deze klassiekers.

Volgens de trailer kunnen we in ieder geval al zien dat games als Streets of Rage, Altered Beast en Sonic The hedgehog naar de Sega mega drive collection komen.

De fysieke editie komt binnenkort bij bepaalde winkels beschikbaar als pre-order. De game wordt geleverd inclusief een dubbelzijdige poster van Golden Axe™ en Streets of Rage™. Deze zijn identiek aan de posters die je ziet in de hub die spelers toegang biedt tot hun complete verzameling en is vormgegeven als de slaapkamer van een gamer uit de jaren ’90. Binnenkort verschijnt informatie over het pre-orderen van de digitale versie.

Bron: Sega Europe.

Redacteur:

Maurice

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!