XO-NL

Jurassic World: Evolution release gelekt

16 maart 2018 - 525 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Jurassic World: Evolution is een nog uit te komen simulatiegame die uitgebracht wordt door Frontier Developments. Het spel is gebaseerd op de film Jurassic World die in 2015 in de bioscopen verscheen en maakt nu zijn weg naar Xbox One.

Frontier Developments heeft onlangs een 'Jurassic World: Evolution' evenement gehouden bij het Universal Backlot. Er is een officieel embargo op alle beelden, die dusver zijn vrijgegeven, tot 29 maart. Maar gezien alle social media activiteit tegenwoordig is alles gedoemd om vroegtijdig uit te lekken. Bij Jurassic World: Evolution is dus nu de officiële release datum uitgelekt.

Jullie zien het goed ja, 12 juni is de officiële release. Dus het is niet heel lang meer voor er weer eens een Jurassic Park game uitkomt. Eind deze maand, als het embargo is afgelopen, worden er meer beelden vrijgegeven.

Wat een hele leuke toevoeging is aan dit spel, en zeker voor fans, is dat Jeff Goldblum in het spel zit! Hij zal gedurende het hele spel aan je zijde staan om je door het spel te loodsen. In de video hieronder zie je Jeff Goldblum zelf die je erover vertelt.

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!