XO-NL

GTA Online DLC update

20 maart 2018 - 375 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Vandaag gaat de eerste update live uit een reeks van grote updates voor GTA Online in The Southern San Andreas Super Sports Series. Die van vandaag is inclusief vijf nieuwe voertuigen, Racing & Adversary Modes en nog veel meer. 

Ze trappen af met de eerste van twee nieuwe Racing Modes genaamd The Hotring Circuit, speciaal gemaakt voor een van de nieuwste voertuigen van Legendary Motorsport, de Hotring Sabre. Een hommage aan Vice City’s klassieke Hotring gemixed met de Cunning Stunts van GTA Online, The Hotring Circuit is speelbaar tot en met 30 players en gaat gepaard met dubbele GTA$ & RP vanaf vandaag tot 26 maart.

Naast de Sabre komen twee nieuwe Super cars, de Overflod Entity XXR en de Cheval Taipan. Bijkomende nieuwe voertuigen voor Legendary Motorsport zijn The Vulcar Fagaloa station wagon en de rally geinspireerde Vapid GB200.

Zie hieronder voor alle info over deze nieuwe voertuigen, aankomende Modes zoals Target Assault. Er zijn ook kortingen op vehicle storage en customization, perfect voor de series van deze week en daarnaast ook de Premium Race & Time Trial Schedule.

Niets is meer Amerikaans dan jezelf vast te gespen in een licht ontvlambare, turbo-geladen machine des doods. Daarom presenteren ze de nieuwe Declasse Hotring Sabre; rondscheuren op een baan die gemaakt is voor tot wel 30 adrenaline verslaafde maniakken. Omarm de bedwelmende geur van verbrand rubber en benzine tijdens 10 stockcar-races, speciaal gemaakt voor de nieuwe Hotring Sabre.

In de showrooms van Legendary Motorsports en Southern San Andreas Super Autos, vind je nu een serie nieuwe auto’s om je garage compleet te maken. Omarm, naast de eerdergenoemde Hotring Sabre, de tot in perfectie verfijnde beestachtige kracht van twee nieuwe Super cars, de Overflod Entity XXR en de Cheval Taipan. De Vulcar Fagaloa geeft een nieuwe definitie aan de station wagon, met een reeks van opties, zoals volledig houten paneelwerk tot een briljante interieurafwerking. De Sports class serie voegt de enorm personaliseerbare, op rally-geïnspireerde, four wheel drive Vapid GB200 toe.

Target Mode assault komt 3 April uit! 

Ontwijk op 1 mei onderwatermijnen, race over schilderachtige circuits en knal door luchtpoorten terwijl je 10 nieuwe- en unieke Special Vehicle Races, inclusief de Deluxo, Stromberg en Thruster van The Doomsday Heist, aangaat.

Tot slot; zeven nieuwe Transform Races maken hun entree in GTA Online op 29 mei met een aantal nieuwe en klassieke raceauto’s én een nieuwe lading van uitdagende circuits. Spelers die hun competitie van het circuit, naar een meer strijdlustig territorium willen brengen, kunnen zich klaarmaken voor twee nieuwe Adversary Modes, samen met dubbele cashkansen en kortingen. Let de aankomende weken en maanden op nieuwe aanbiedingen van Pegassi Overflod, Lampadati en meer. Je komt een aantal nieuwe voertuigen in de showrooms van Los Santos tegen. We voegen ook een hoop nieuwe tools en updates toe voor de Creator, die later deze lente uitkomt, inclusief meer weer-opties, speciale teamnamen en Warp Checkpoints voor Transform races, en ook een aantal veelgevraagde toepassingen.

Bron: Rockstar Games

 

Redacteur:

Maurice

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!