XO-NL

Terugblik op Dutch Comic Con

02 april 2018 - 542 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Na weken voorbereiding was het afgelopen zaterdag eindelijk zover. De Dutch Comic Con "Heroes" Edition ging van start in de jaarbeurs Utrecht. Wij van XO-NL hadden een stand in de free-to-play area, waar je in alle gezelligheid een aantal games gratis kon spelen, zoals Real Farm, Monster Energy Supercross, Armello, TT Isle of Man, Superlucky's Tale, Gravel, Kingdome Come Deliverance, Life is Strange en natuurlijk Just Dance 2018. Hiervoor hadden we dit jaar zelfs 2 opstellingen beschikbaar gekregen van Ubisoft. Microsoft heeft nooit eerder zoveel consoles op een Nederlandse beurs gehad, dus dat zou een hoop pret en spektakel moeten garanderen! En dat was ook zo, de zaterdag trok zo'n 24.000 bezoekers! Bekijk hier een sfeerimpressie van beide dagen.

Sfeerimpressie zaterdag
Op zondag begon de 2e dag en het was voor ons even afwachten hoeveel bezoekers er zouden komen, aangezien de zondag altijd wat rustiger is en het daarnaast ook nog 1e Paasdag was. Het leek niet uit te maken, want ook zondag was er de hele dag aanloop. Onze stand was enorm gezellig, er werd weer flink gedanst en gespeeld. Ook konden mensen op de foto met onze eigen DCC Hero Glenn, in volledig PUBG uitrusting. Ook Brenda was weer van de partij om de bezoekers mee te slepen in het dansgeweld van Ubisoft's Just Dance 2018. We zijn ook nog even gezellig bij onze vrienden van Soedesco langs geweest. Al met al wat het één groot feest, voor jong en oud. 

Sfeerimpressie zondag


Als we zijn bijgekomen van het afgelopen weekend, dan gaan we ons al weer langzaam richten op de volgende keer. Dat zal de Dutch Comic Con Winter Editie zijn op 24 en 25 november 2018. Zet deze data dus al in je agenda! We hopen jullie ook dan in grote getale te zien, om er weer een groot feest van te maken!

Redacteur:

Jolina

Reacties (1)

  • Brendiee

    Het was geweldig, ik hoop jullie allemaal komende Dutch Comic Con weet te zien en lekker mee te dansen met de nieuwe Just Dance?? Namens het team wil ik onze fotografe Jolina bedanken voor deze mooie kiekjes??

    03 april 2018
Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!