XO-NL

HITMAN: Definitive Edition release bekend

05 april 2018 - 337 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Hitman, wie kent het niet? Een serie van episodes in de vorm van een stealth spel, ontwikkeld door IO Interactive en gepubliceerd door Square Enix. Ook voor deze iconische serie is nu een definitive edition aangekondigd die 15 mei 2018 verschijnt. HITMAN: Definitive Edition bevat het volgende:

* Anniversary Outfit Bundle - Drie nieuwe outfits geïnspireerd door IOI games; Freedom Fighters, Kane & Lynch en Mini Ninjas
* HITMAN Season One - Zeven exotische locaties van het eerste seizoen, inclusief Parijs, Sapienza, Marrakesh, Bangkok, Colorado en Hokkaido, samen met de ICA faciliteit.
* HITMAN Game of the Year Edition content - Vier missies van de Patient Zero campaigne, drie thema Escalation contracten die drie unieke wapens vrijgeven, maar ook het clown pak, cowboy pak en het raven  pak.
* HITMAN Bonus Episode - Drie bonusmissies in Sapienza en Marrakesh
* HITMAN: Blood Money Requiem Pack - Inclusief het Requiem pak, Pale Duck explosief en het ICA Chrome Pistol
* Alle contracten, Escalation contracten, challenge pakketten en game updates van de HITMAN Season One en Game of the Year Edition.

De outfit packs zijn ook los verkrijgbaar, de Anniversary Outfit bundel zal later te koop zijn op digitale platformen. Heb je het spel nog niet gespeeld? Dan is deze bundel zeker de moeite waard. Deze serie is een echt meesterwerk en van veel gamers een favoriet.

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!