XO-NL

The Division ontwikkelaar bezig met een Battle Royale game?

06 april 2018 - 400 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Blijkbaar heeft Massive Entertainment nog een project lopen naast het ontwikkelen van The Division 2 en de Avatar-game. Dit project schijnt een Battle Royale game te zijn zoals PUBG en Fortnite.

Gamereactor beweert dat ze een anonieme bron binnen Massive Entertainment hebben, die meldt dat de studio bezig is met een Battle Royale game. Logische keuze ook, aangezien dit de hype van dit moment is.

Ubisoft zou Massive Entertainment in januari de opdracht gegeven hebben om het genre te analyseren. Dit omdat The Division al veel elementen bevat van een Battle Royale game en het dus makkelijk is voor hen om een game in dit genre te ontwikkelen. De tijd die ze hiervoor nodig hebben zou dus ook een stuk minder moeten zijn dan je zou verwachten. De Survival DLC van The Division heeft ook al veel weg van een Battle Royale mode, maar dan op kleinere schaal in vergelijking tot bijvoorbeeld PUBG.

Het is nog niet duidelijk of dit project onderdeel gaat worden van een game die al in ontwikkeling is, of dat dit een complete nieuwe titel gaat worden.

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!