XO-NL

Update Red Dead Redemption zorgt voor Native 4K

12 april 2018 - 630 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Het is nu mogelijk om de originele Red Dead Redemption in Native 4K te spelen. RDR en nog vijf andere xbox 360 spellen (Darksiders, Gears of War 2, Portal 2, Sonic Generations, Star Wars: The Force Unleashed) hebben updates gekregen die exclusief voor Xbox One X zijn uitgebracht. Microsoft biedt door deze updates een zekere exclusiviteit aan de Xbox One X en maakt het voor meer gamers interessant om er één aan te schaffen.

Tot op heden was de focus van het backwards compatible programma van Microsoft alleen om xbox en xbox 360 games speelbaar te maken op de Xbox One. Maar de laatste tijd ontvangen steeds meer klassiekers een 4K update die de spellen op een compleet nieuwe uitgave laten lijken.

De 4K update van Red Dead Redemption voegt echt enorm veel toe aan het uiterlijk van het spel, het is bijna niet te herkennen als je het vergelijkt met het origineel. Door slechts een wijziging van resolutie en een aantal ongespecificeerde aliasering upgrades, voelt RDR als een compleet nieuw spel. Buiten dit zijn ook de laadtijden en de algehele prestatie een stuk verbeterd. De Xbox One X is dus zonder twijfel het beste platform waarop je deze klassieker helemaal opnieuw kan spelen! Bekijk de 4K screenshots hieronder.

Redacteur:

Glenn

Reacties (1)

  • CyberSyntax

    Ziet er cool uit! Is het echt alleen maar op de Xbox One X merkbaar of ook op een Xbox One S met 4K TV?

    24 mei 2018
Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!