XO-NL

Free 2 Play weekend

12 april 2018 - 714 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Het weekend staat voor de deur en dat betekend verwennerij. Iedereen weet ondertussen wel dat zo nu en dan een spel gratis te spelen is gedurende een weekend, maar dit weekend mogen we zelfs kiezen uit drie games!

Het eerste spel wat dit weekend te spelen is, is Ghost Recon Wildlands. Dit om Year 2 van het spel te vieren en waarbij de Sam Fisher (Splinter Cell) content uitkomt. Tijdens dit weekend is het basisspel, de multiplayer en de Splinter Cell content beschikbaar om te proberen. Alle voortgang die je dit weekend maakt, blijft behouden als je het spel koopt. Verder zijn ook alle Ghost War klassen ontgrendeld voor alle spelers dit weekend. Ghost Recon Wildlands is gratis te spelen vanaf nu t/m 16 april 09:00u voor Xbox Live Gold leden.

Het tweede spel is een ware Xbox klassieke titel, namelijk Halo 5! Neem het op tegen 'The Covenant' in een sci-fi setting die elke gamer, die een Xbox heeft gehad, wel bijstaat. Halo 5 is gratis te spelen vanaf nu t/m 16 april voor Xbox Live Gold leden. Tijd om wat grunt's birthday headshots binnen te halen. Ook hier behoudt je alle voortgang als je het spel koopt.

Het derde en laatste spel wat te spelen is dit weekend, is niets minder dan The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition. Voer een oorlog tegen de draken die het rijk teisteren. Vecht je door het enorme verhaal wat Skyrim je te bieden heeft en ontdek welke verhalen er nog meer verteld worden in deze geweldige RPG. Skyrim is vanaf nu gratis te spelen t/m 16 april. Gezien het de Special Edition omvat zijn ook alle uitbreidingen te spelen. En je raadt het al, ook hier blijft je voortgang behouden als je het spel koopt.

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!