XO-NL

Iron Harvest - Kickstarter succes

16 april 2018 - 708 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Afgelopen maart hebben we dit artikel op onze site geplaatst over Iron Harvest. Een nieuwe RTS game die aan zijn periode op kickstarter ging beginnen en een groot succes beloofde te worden. De kickstarter is na een maand ten einde gekomen en de resultaten zijn echt verbluffend. 

Het doel van King Art Games was het basisspel zelf te kunnen financieren, zonder tussenkomst van een grote uitgever. Alle andere gestelde doelen waren extra's die ze graag in het spel wilden hebben. Voor de basis was een bedrag van $450.000 nodig. Dit bedrag hadden ze al binnen 36 uur bij elkaar! Alle andere doelen zouden binnen de rest van de maand behaald moeten worden om het spel volledig zelf te kunnen publiceren.

Aan het einde van de kickstarter zijn de bedragen bij elkaar opgeteld en is er een ongelooflijk bedrag van $1.530.887 dollar verzameld door gezamenlijk 16.607 'backers'. De laatste twee dagen was het nog erg spannend, dit omdat er nog ruim $200.000 nodig was om alle doelen bij elkaar te krijgen. Maar in de laatste uren is dit nog gelukt. Dit maakt Iron Harvest een van de meest succesvolle games op kickstarter in de afgelopen jaren.

Heb je Iron Harvest nog niet gesteund? Dan heb je nog altijd de kans om hier je steun te betuigen. Hiermee krijg je het spel dus nog met korting. In de komende twee weken zal het geld verzameld worden en worden er e-mails verstuurd met meer informatie over hoe en waar je je alpha en beta codes kan krijgen zodra deze beschikbaar zijn. De eerste alpha staat gepland voor de zomer van 2018, een tweede alpha zal eind dit jaar volgen. In 2019 Q2 staat de beta gepland en eind 2019 zal de release dan eindelijk plaatsvinden (volgens hun planning).

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!