XO-NL

Call of Duty: Black Ops 4 mogelijk geen single-player

18 april 2018 - 728 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Er hangen momenteel veel geruchten in de lucht dat Call of Duty: Black Ops 4 GEEN single-player campaign krijgt. In plaats hiervan krijgt het waarschijnlijk een Battle Royale mode volgens twee verschillende bronnen.

De bronnen die met Polygon gepraat hebben, geven aan dat er geen single-player in het spel zit door een tijdgebrek. "Met de release die steeds dichterbij komt, werd het al snel duidelijk dat de single-player campaign niet op tijd af zou zijn," zoals in het artikel van Polygon staat. Een bron zegt dat Treyarch zich sindsdien op het uitbreiden van de Black Ops 4 multiplayer heeft gefocused en de populaire zombie mode van de Black Ops serie.

Door dezelfde bron werd ook een mode benoemd die vergelijkbaar is met een co-op mode, die mogelijk het gat van de single-player moet opvullen.

In een ander verslag, waarvan de bron dicht bij Charlie Intel staat, wordt er gezegd dat een Battle Royale mode het gat van de single-player moet opvullen. Dit zou natuurlijk ook de co-op mode kunnen zijn die in het andere verslag van Polygon wordt beschreven. 

De Battle Royale mode zou ontwikkeld worden met Raven Software, welke al vaker is gebruikt in Call of Duty sinds de release van de originele Black Ops. In maart gaf een investeerder (Oppenheimer) al aan dat Activision zich bewust was van de populariteit van de Batlle Royale mode. Ook zei het bedrijf dat ze een 'snelle volger' zijn, maar wat ze hiermee bedoelen kan natuurlijk op 100 verschillende manieren opgevat worden.

Op 17 mei weten we echter precies wat we kunnen verwachten van Black Ops 4, want dit is de datum dat het officieel onthuld wordt aan het publiek tijdens een livestream. Tot die tijd moeten we dit met een korreltje zout nemen.

De release van Black Ops 4 staat gepland voor 12 oktober.

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!