XO-NL

In juni laatste Battlefield 1 update

28 april 2018 - 438 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Op het Battlefield 1 blog is te lezen dat Battlefield 1 in juni 2018 zijn laatste update krijgt. Het statement:
 

"De toekomst van onze maandelijkse game updates

We gaan verder met maandelijkse updates voor Battlefield 1 tot juni 2018, inclusief verse content en diverse tweaks en fixes voor de spelerservaring. Zoals je misschien hebt gezien op de update-pagina, kunnen deze updates betrekking hebben op van alles en nog wat: matchmaking, wapenbalans en zelfs Dreadnought-hoorns die maar blijven schallen."

Tot juni zullen er nog wel een aantal aanpassingen volgen. De laatste DLC Apocalypse is in mei uitgekomen en alleen beschikbaar voor mensen met de season pass (of degenen die de DLC los hebben aangeschaft). De eerder uitgebrachte DLC They Shall Not Pass zal binnenkort echter voor iedereen gratis te spelen zijn. Deze bevat o.a. de map Rupture.


In juni wordt vervolgens nog een nieuwe game mode toegevoegd aan Battlefield 1, Shock Operations. Dit is een gamemode die te vergelijken is met het populaire Operations, alleen speelt deze zich af op slechts één map, Giant's Shadow, Prise de Tahure, Lupkow Pass, Zeebrugge of River Somme. Ook al zijn enkele maps exclusief voor bezitters van de betreffende DLC, ook spelers met de basisgame kunnen deze maps met Shock Operations spelen. Er kunnen 40 spelers tegelijk in de game. Leuk extraatje is dat je nu 10 gratis Battlepacks ontvang als je de game opstart tussen nu en 3 mei.

Na 2 jaar ontwikkelen komt er dus geen nieuwe content meer naar Battlefield 1 na juni 2018. Tegen die tijd zal het team zich volledig kunnen gaan focussen op de nieuwe Battlefield titels, die hoogstwaarschijnlijk eind van het jaar uitkomt. De eerste beelden daarvan verwachten we (net voor) de E3 van juni dit jaar.

Redacteur:

Jolina

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!