XO-NL

Through The Woods nu beschikbaar op Xbox One

03 mei 2018 - 443 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Na zijn succesvolle release op PC is 'Through The Woods' nu ook beschikbaar op Xbox One. Through The Woods is een prijswinnende horror-adventure game in third-person perspectief en wordt erg gewaardeerd binnen zijn genre. De verwachtingen zijn net zo hoog als voor de PC versie.

Je speelt als een wanhopige moeder die op zoek is naar haar ontvoerde zoon. In Through The Woods start je in de mysterieuze en duistere sfeer van een gigantisch bos. Alleen de maan en een miezerige zaklamp brengen je wat licht in de duisternis. In de nacht leeft het bos een ander leven, gevuld met mythische wezens die ronddwalen tussen de bomen. Elke ontmoeting met een van deze wezens kan je einde betekenen. Maar het grootste element wat hier voor angst zorgt, is het onbekende wat zich vormt uit de duisternis. Onherkenbare geluiden doorbreken de stilte en bewegingen in de schaduw maken het er niet fijner op.

Er wordt diep ingegaan op de relatie tussen de moeder en de zoon. De moeder komt tot het besef wat haar zoon voor verschrikkelijke dingen moet doormaken en wat er op het spel staat. Het enige wat telt is dat ze haar zoon zo snel mogelijk vindt en ervoor zorgt dat hij veilig is. Diep in het bos, helemaal alleen, moet ze veel obstakels trotseren en neemt ze het niet alleen op tegen het bos met al haar wezens, maar ook tegen demonen uit het verleden.

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!