XO-NL

8-Bit Armies - Gameplay trailer

03 mei 2018 - 557 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Vandaag onthulde SOEDESCO een nieuwe gameplay trailer van hun langverwachte spel 8-Bit Armies. Hierin werd ook eindelijk een releasedatum bekendgemaakt. 8-Bit Armies is een eerbetoon aan klassieke RTS games. Het is geschikt voor fans, maar ook voor nieuwkomers. De blokkige en kleurige stijl van het spel maakt het toegankelijk voor jong en oud. Het belooft dus een geweldige game te worden, mede doordat hij afkomstig is van de originele ontwikkelaars van Command & Conquer uit het Petroglyph tijdperk. Er is ook een originele soundtrack van C&C, gecomponeerd door Frank Klepacki, in het spel verwerkt.

8-Bit Armies is zo gemaakt dat deze ideaal is voor consoles. Het maakt gebruik van een unieke en eenvoudige controls, die spelers in staat stellen om honderden eenheden tegelijk te bedienen en zo het gevecht aan te gaan met hum tegenstanders. Ze kunnen makkelijk middelen verzamelen, een basis opbouwen en verdedigen, tegenstanders de grond in stampen en in een mum van tijd de vijand verslaan met superwapens.

Deze uptempo real-time strategy game verschijnt 21 september, zowel digitaal als fysiek, op consoles. Eveneens ontvangt de pc versie op deze datum een fysieke versie (digitaal reeds beschikbaar). 

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!