XO-NL

Battlefield V krijgt single player en nieuwe game mode

09 mei 2018 - 502 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

EA heeft gisteren de financiele resultaten van het laatste kwartaal bekendgemaakt en heeft daarin ook kort gesproken over de nieuwe Battlefield titel, die dit najaar moet uitkomen. De release wordt verwacht ergens gelijktijdig met de nieuwe Call of Duty: Black Ops IV.

Het statement van EA CEO Andrew Wilson:


Hiermee wordt in ieder geval bevestigd dat de nieuwe Battlefield een single player mode zal krijgen, in tegenstelling tot Call of Duty: Black Ops IV, die alleen multiplayer game modes zal krijgen. Het gebruik van het woord "stories" lijkt er op te wijzen dat dit in ongeveer dezelfde vorm zal zijn als in Battlefield 1. Verder werd gezegd dat er een nieuwe game mode in zal zitten, die niet verder werd gespecificeerd. Hoogstwaarschijnlijk gaat dit om een battle royale mode, hoewel dit nog niet bevestigd is.

In het statement werd de nieuwe titel "vooralsnog" Battlefield 5 genoemd. Volgens een nieuw lek, zal Battlefield V de definitieve titel gaan worden, waarbij de context WW II zal zijn. Deze context is al eerder genoemd in diverse online bronnen. Onderstaand de afbeelding van de Battlefield V dev kit die gelekt zou zijn.

Het zou echter goed kunnen, dat dit de projectnaam van de nieuwe titel is, ook in deze dev kit. Het blijft vooralsnog dus gissen, totdat we de eerste officiele beelden te zien gaan krijgen.

Redacteur:

Jolina

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!