XO-NL

S.T.A.L.K.E.R. 2 aangekondigd

16 mei 2018 - 421 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

S.T.A.L.K.E.R. 2 is onthuld en heeft een releasedatum van 2021 gekregen. Dit nieuws is naar buiten gebracht middels een promotionele website waar niets meer dan de naam en het jaar van release staat afgebeeld.

Later werd via een Facebook post van Sergiy Grygorovych, CEO van GSC Games World, deze onthulling bevestigd. Deze studio is ook verantwoordelijk voor de S.T.A.L.K.E.R. serie uit 2007.

Sergiy schreef; "Today 15.05.2018... I officially declare: GSC GAME WORLD DEVELOPS S.T.A.L.K.E.R. 2", gevolgd door de link naar de promotionele website.

Het laatste spel in deze post-apocalyptische survival horror stamt alweer uit het jaar 2009, we hebben het dan over de uitbreiding Call of Pripyat.

S.T.A.L.K.E.R. 2 stond eigenlijk al veel langer op de planning. Er werd namelijk al in 2011 bekend gemaakt dat men aan het spel werkte, maar later in hetzelfde jaar werd het spel geannuleerd. Later in 2012 werd vervolgens weer door GSC Game World gezegd dat het spel 'momenteel in ontwikkeling is'. Een releasedatum werd toen niet genoemd. Een opvolgend bericht beweerde dat Bethesda de rechten had gekregen van de gameserie.

Maar nu, na een groot aantal jaren, lijkt het er eindelijk op dat S.T.A.L.K.E.R. 2 het daglicht gaat zien in 2021. Helaas is er nog geen verdere informatie beschikbaar, maar zodra deze er is houden we jullie natuurlijk op de hoogte.

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!