XO-NL

Officiële onthulling Battlefield V

23 mei 2018 - 1041 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Het is D-Day! Vanavond om 22.00 uur begint de live stream waarbij Battlefield V onthuld gaat worden.

Tot nu toe zijn er slechts enkele kleine teasers online gekomen, waarbij we mogen vermoeden dat de setting WWII wordt. Het overzicht is hier terug te lezen.

Volg de onthulling live:


// UPDATE //

Hier is ie dan. De officiële reveal trailer van Battlefield V. Nieuwe (gameplay) beelden worden over twee weken verwacht, tijdens het EA Play event, voorafgaand aan de E3.

Tijdens de presentatie zijn een aantal opvallende details gedeeld over de game. Zo durft EA nu eindelijk (na veel discussie rondom prijzen en loot boxes) een dappere stap in de goede richting te zetten: Battlefield V krijgt geen mogelijkheid om wapenpacks, uitbreidingen, maps of outfits te kopen. Alles wat je wilt hebben, kun je verkrijgen door de game te spelen. Ook de Premium Pass is afgeschaft, waardoor iedere Battlefield V speler toegang heeft tot dezelfde mappen en game modes. Naast een uitgebreidde multiplayer, met o.a. de nieuwe gamemode Grand Operations, zal de game een campaign bevatten in de vorm van de bekende War Stories en is er een co-op game mode. Een hoop interessante en positieve zaken dus! Wij kunnen in ieder geval niet wachten op nieuwe informatie en vooral heel veel beelden om bij te smullen. De standaard game komt 19 oktober a.s. uit voor Xbox One.  Op 11 oktober start de EA Access trail en als je de Deluxe Edition aanschaft, kun je 16 oktober al het strijdveld op.

Redacteur:

Jolina

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!