XO-NL

Sea of Thieves - The Hungering Deep update

24 mei 2018 - 417 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

29 mei is het dan zover. De release van de eerste grote update voor Sea of Thieves. De update met de naam 'The Hungering Deep' werd laatst bekendgemaakt met een korte trailer maar veel liet het ons niet weten.

Toch is er dan nu wat meer info beschikbaar sinds de lancering van een nieuwe landing page. The Hungering Deep start met een tijdelijke campaign waar spelers aanwijzingen en raadsels moeten volgen. Het doel van deze campaign is om uit te zoeken wat er met "Merry" Merrick gebeurd is. De spelers moeten contact leggen met de avontuurlijke Bilge Rats groep. Ze zijn namelijk op zoek naar een oud, enorm en hongerig iets. De piraten die met succes "Merry" Merrick weten te vinden, mogen het opnemen tegen de mysterieuze bedreiging die onderwater op de loer ligt. Tijdens deze campaign verdien je natuurlijk ook unieke cosmetische voorwerpen.

Buiten deze tijdelijke campaign zijn er natuurlijk ook permanente zaken die worden toegevoegd. Spelers kunnen dan eindelijk gebruik maken van een nieuw instrument, namelijk een trommel. Ook zijn de scheepsvlaggen aan te passen en komen er nieuwe cosmetische items zoals littekens en tattoos. Verder is het ook mogelijk om op afstand te communiceren middels een spreekhoorn. Maar wat mij persoonlijk het meeste interesseert, is dat het nieuwe monster wat in de zee op de loer ligt permanent aanwezig blijft.  

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!