XO-NL

Xbox E3 2018 - Alles wat je moet weten

01 juni 2018 - 450 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Met nog zo'n 10 dagen te gaan is dan eindelijk het begin van de E3 2018 aangebroken. Er komen nu steeds meer details binnensijpelen over het grootste gaming event ter wereld.

Xbox zal starten met hun jaarlijkse Xbox E3 briefing, die live te zien is op zondag 10 juni 22:00 uur Nederlandse tijd. Tijdens deze briefing wordt er dieper ingegaan op reeds aangekondigde games. Maar natuurlijk komen ook nog onaangekondigde games aan bod. De briefing is live te zien op het officiële Xbox kanaal op Mixer of via de Mixer app op je Xbox of mobiel. Mensen die ingelogd zijn op Mixer met hun Microsoft account, komen weer in aanmerking voor gratis digitale content (Mixpot). Details hierover volgen nog.

Net zoals afgelopen jaar, zal de briefing op Mixer in zes verschillende talen te zien zijn, namelijk: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans en Portugees. Verder wordt er ook Engelse ondertiteling ondersteund. Om een andere taal te selecteren moet je op het 'tandwiel' knopje drukken. Hier zie je de andere beschikbare talen.

De livestream is buiten Mixer ook nog te zien op de volgende kanalen: Xbox Twitch Channel, Youtube, Twitter en Facebook Live

Mocht je (tijdelijk) woonachtig zijn in Amerika of Canada en ben je in bezit van Fuse? Dan is de E3 briefing ook te kijken via kabel en satteliet abonnees. Bekijk hier waar je Fuse tv kan bekijken.

Dit jaar is ook het eerste jaar dat Inside Xbox uit gaat zenden tijdens de E3. Inside Xbox start in de nacht van maandag 11 juni op dinsdag 12 juni om 00:00 uur Nederlandse tijd. 

Mixer is schijnbaar het beste platform om op de hoogte te blijven van alle E3 nieuws. Vanaf zaterdag 9 juni t/m vrijdag 15 juni is op Mixer het laatste nieuws, trailers, gameplay, interviews en meer te volgen. Mocht je nu zelf in LA aanwezig zijn op de E3, dan is er ook een Mixer kraampje in de zuidelijke hal van het LACC. Hier kan je in aanraking komen met de nieuwste titels en elke dag de live uitzending volgen. Streamers die aanwezig zijn op de E3 zijn vanaf hier te volgen. Er is ook een speciale show van HypeZone Live waarin een nieuwe Battle Royale beleving te zien is. Spelers kunnen het tegen elkaar opnemen om een plaats te bemachtigen in de HypeZone.

Dit jaar is het Microsoft theater de thuisbasis van Xbox. Op dinsdag 12 en woensdag 13 juni hebben Expo Badge-houders de kans om de gloednieuwe Xbox ervaring te beleven. Tijdens de expo uren worden diverse blockbusters, nieuwe gametitels en ervaringen uitgelicht. De deelnemers hebben de unieke kans om te zien waarom Xbox de beste console is om op te spelen.

Voor de eerste keer is er dit jaar ook een Xbox Official Gear Shop. Vind hier de merchandise van al je favoriete Xbox games zoals Gears of War, Forza Motorsport en Halo. Ook zijn er hier limited editions te vinden van designers. Meer informatie over deze shop volgt in de komende dagen.

Redacteur:

Glenn

Reacties (0)

    Wees de eerste die reageert! Plaats een reactie

Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!