XO-NL

Grote Xbox sale op komst!

04 juni 2018 - 1146 remove_red_eye

Log in om te beoordelen.

Haal dat spaarvarken van je slaapkamer en sla het stuk. Trek alle kussens van de bank, op zoek naar die verloren euro's. Waarom? Zojuist heeft Major Nelson de grootste sale van het jaar aangekondigd. Allemaal om te vieren dat we dit weekend genieten van de E3. Dubbel genieten dus, want de sale gaat live vanaf 7 juni a.s.

De volledige lijst met titels die in de uitverkoop gaan, zijn nog niet bekend. Wel weten we dat het om meer dan 300 games en DLC's gaat, waaronder enkele grote games zoals Battlefield 1, FIFA 18, NBA 2K18, Assassin's Creed Origins, Forza Motorsport 7, Destiny 2, Super Lucky's Tale, Monster Hunter: World, PlayerUnknown's Battlegrounds en Seas of Thieves. Daarnaast zullen ook enkele hardware en accesoire deals de revue passeren. Voor elk wat wils dus! We mogen ons dus dubbel verheugen dit weekend, op een spetterende E3 Xbox presentatie en een lege bankrekening...

Redacteur:

Jolina

Reacties (1)

  • macchiatomarcel

    Pfffff heb me suf gezocht naar die euro's tussen de kussens vd bank maar nog niets gevonden! Ik geef nog niet op ..... ?

    07 juni 2018
Reageren op dit item
Log in om een reactie te plaatsen
Ben je nog geen lid? Registreer dan meteen!